Braderie Visje KopenTermunterzijl

Wat hebben we een fantastische dag gehad afgelopen zondag op de braderie van “Visje Kopen Termunterzijl”. Ongelooflijk hoeveel broodjes hamburgers, ranja en enveloppen we verkocht hebben!! Veel mensen zijn met een gevulde maag en een hand vol prijsjes richting huis gegaan. Wij zijn meer dan tevreden en willen iedereen daarom ook héél hartelijk danken voor hun aankopen bij ons kraampje. Als het aans ons ligt, tot volgend jaar!

#Steun Kinderkamp Witteveen
#Voor ieder kind een kamp

Onze dank gaat uit naar onze hoofdsponsoren:
- JRT Mechanistatie en Constructie B.V.
- Visrestaurant Landman Termunten

 

 

 

 

Vergadering

Inmiddels hebben we al weer een paar vergaderingen achter de rug, de ene keer met kwarttaart en de afgelopen keer met heerlijke warme appeltaart gemaakt door leider Robin. Wat worden we verwend!

Het programma is gemaakt en het draaiboek is bijgewerkt. Er zijn een paar klusavonden geweest voor onderhoud (bankjes, tafels, tentdoek) en om de nieuwe paella pan in te branden. De kinderen hebben zich opgegeven, het boodschappenlijstje is gemaakt en de bagaebriefjes en vervoerslijstjes zijn uitgedeeld.

Nu nog de laatste lijstjes (tentindeling, speurtocht, corvee) en dan zijn we er bijna klaar voor!

Vergadering

De eerste vergadering is reeds geweest en de tweede vergadering staat al weer op de planning en is aankomende vrijdag 12-04-2019!

Er wordt al weer druk gekeken naar het programma, welke leiders er allemaal mee gaan, wat we allemaal nog moeten regelen, welke inkopen er gedaan moeten worden, wat er op het menu staat voor de hele week en nog veel meer…

Al met al wordt het weer een serieuze maar ook een gezellige avond!